YOGAenzo - Meditatie evenement Harlingen

Blog

donderdag, 29 december 2016

Voorbereiding Polen

Nog een weekje en dan is het zover. 6 januari vertrek ik naar Polen voor een weekje. Daar is de laatste week van de opleiding van Wim Hof. Heb er heel veel zin. Ik zal proberen zoveel mogelijk van mijn ervaringen te bloggen. 

Mijn ochtendroutine is eerst vier rondes de ademhaling. 30 maal diep inademen, ontspannen uitademen, retentietijd en dan 15 seconden inademing vasthouden. Dan het koude bad in. Spoel daarna nog even koud af. Na de koude training doe ik een uur actief yoga. Elke dag minimaal een uurtje lopen niet al te dik gekleed. Iedergeval zonder jas. Aangezien het nog niet echt koud is, is dat eigenlijk niet echt een opgave. 

Vanavond ga ik schaatsen met mijn dochter. Maar gewoon warm aangekleed. Anders wil ze niet naast me schaatsen. 

Krijg net een apje van mijn reisgenoot. We gaan met de auto naar Polen. Eerst met z’n drieĆ©n, toen met z’n vieren en krijg net via de ap door dat we met z’n vijfen in de auto zitten. Ik zie me nu al ingeklemd tussen twee mannen op de achterbank zitten. Het voordeel is dat er nu ook een instructeur van de opleiding mee gaat die ook wel de theoriekanon wordt genoemd. Kan ie ons voorbereiden op de toets.