YOGAenzo - Meditatie evenement Harlingen

Thaise yogamassage

Thaise Yoga Massage is een meer dan 2500 jaar oude massage. Van oorsprong uit India, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Er wordt beweerd dat het een van de oudste helingsmethoden ter wereld is.

Een Thaise Yoga Massage bestaat uit een combinatie van yogastrekkingen en drukpuntmassage. Doordat je tijdens een massage in diverse yogahoudingen wordt gebracht, wordt deze daarom ook wel “yoga voor luie mensen” genoemd.

De massage duurt gemiddeld 1  tot 2 uur. Beginnend bij je voeten zal je hele lichaam gerekt en gestrekt, gemasseerd en gewiegd worden en wordt er gewerkt op de energielijnen (sen). Hierdoor verbetert de doorbloeding en kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Pijn vermindert of verdwijnt en de flexibiliteit van spieren en gewrichten neemt toe. Daarnaast activeert het de bloedsomloop en het lymfesysteem en zal je een verhoogd gevoel van vitaliteit ervaren. De capaciteit van het lichaam om zichzelf te genezen wordt geactiveerd en draagt zo bij aan een betere gezondheid en welzijn.

Tijdens de Thaise Yoga Massage draag je makkelijk zittende kleding (liefst katoen, zonder ritsen en knopen) en lig je op een zachte matras (futon) op de grond. Er wordt geen olie bij deze massage gebruikt.

Tarieven
60 minuten € 55,-
90 minuten € 75,-

 

Bel voor een afspraak met Esther Visser 06-53383704 of mail naar info@yogaenzo.nl