YOGAenzo - Meditatie evenement Harlingen

Wadverlichting: mediteren aan het Wad

Zittend op je handdoek, uitzicht op het wad, de late middagzon aan de horizon, het ruisende water, vogels in de lucht en stilte….
Zie je het al voor je? Kom je bij het idee al tot rust?

 

Op zondag 28 mei van 17.00 tot 18.00 organiseer ik op een mooie plek aan het Wad het meditatie-evenement Wadverlichting. Geïnspireerd door Stadsverlichting, wil ik de gedachte hiervan graag in de buitenlucht voortzetten.

Vorig jaar heb ik de meditatie voor het eerst gedaan op het strand in Harlingen. Dit jaar zal het op een mooi klein strandje zijn aan het Wad. 

Klik op deze link voor de locatie: Wadverlichting

 

´Mensen die stil zijn, hebben effect op hun omgeving. Ze brengen harmonie en flow. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder criminaliteit, is het minder druk op de spoedeisende hulp en komen er minder verkeersongevallen voor. Als je een betere wereld wil, hoef je de straat niet op. (In dit geval wel het strand) Je bent effectiever als je een krachtig, coherent veld creeërt. Geen methode is sneller, goedkoper en effectiever. Ontdek hoe je je innerlijk vuur aansteekt . Verlicht jezelf en verlicht je wereld.*